28 de novembre, IV Jornada del Pla de Salut de Catalunya

El 28 de novembre de 2014 se celebrarà la IV Jornada del Pla de Salut de Catalunya 2011-2015. L’acte tindrà lloc a l’Hotel Melià Sitges, sota el lema “Fem salut, construïm futur” i la cloenda serà presidida pel President de la generalitat, Artur Mas.

4ª jornada del pla de salut

Aquesta Jornada s’ha consolidat com un esdeveniment de referència del sector de la salut on es presenta el grau de desenvolupament de l‘estratègia del Govern en matèria de salut i es converteix en un espai per compartir el coneixement dels professionals. És un instrument fonamental per donar resposta a les tendències estructurals i als reptes de futur i millorar l’estat de salut de la població.

La jornada anual del Pla de salut s’ha consolidat com una data de referència del sector on es presenta el grau de desenvolupament de l’estratègia del Govern i es converteix en un espai per compartir el coneixement dels professionals.

L’edició d’enguany estarà marcada per tres idees:

1. Maduresa del Pla de salut de Catalunya 2011-2015. El Pla actual entra a la recta final i per això es presentaran resultats dels projectes vigents i es formularan propostes de millora.

2. Enfortiment dels fonaments del sistema sanitari públic de Catalunya. El propòsit del Departament de Salut és aconseguir uns serveis de qualitat, adequats, eficaços, efectius, satisfactoris, accessibles i equitatius. Aquest propòsit també inclou les polítiques intersectorials i interdepartamentals que afecten la salut dels ciutadans. La Jornada vol donar visibilitat a aquests objectius i vol renovar el comprimís de tots els professionals que fan possible el seu desenvolupament.

3. Reflexió i construcció del futur. S’inicia el procés per identificar els temes clau de futur que s’incorporaran en el Pla de salut 2016-2020.