250 alumnes de 3er d’eso participen a la matinal #menjasaimoute17 al mercat de la Guineueta

Mira el vídeo resum de la matinal:

 

250 alumnes de quatre instituts del barri de la Guineueta: l’IES Guineueta, el Centre d’Ensenyament Molina, el col·legi Jesús Maria i l’IES Oriol Martorell han participat a la matinal #menjasaimoute17 inclosa dins la Setmana Catalana de la Prevencio del Càncer (SECAPC) que té lloc des del 29 de setembre al 8 d’octubre.

1. matinal menja sa

Al llarg de la matinal, que s’ha dut a terme el 4 d’octubre, s’han realitzat 4 tallers. Un dirigit a conèixer les recomanacions del Codi Europeu Contra el Càncer, un altre d’alimentació saludable i dos tallers més, un de zumba i l’altre d’animal fit a càrrec de la Fundació DiR.

El popular cuiner Ismael Prados, del Campus de l’Alimentació de la UB, s’ha encarregat de dirigir en directe el taller d’alimentació saludable.

El presentador i co-fundador del portal Adolescents.cat, Ernest Codina, ha dinamitzat l’acte i l’actriu Candela Antón també ha assistit a la jornada en suport a la campanya.

L’objectiu de la SECAPC és fer difusió del Codi Europeu contra el Càncer on hi destaquen dues recomanacions comunes:  d’una banda, la ingesta diària de cinc peces de fruita i/o verdures, com a mínim, i de l’altra, la realització de 30 minuts d’activitat física moderada , cada dia.

Enguany, la Setmana s’ha dirigit alpúblic adolescent és per això que la campanya #menjasaimoute d’enguany compte amb el suport dels actors, Candela Antón i Marcos Franz, de la popular sèrie ‘Merlí de TV3.