20a Gran Festa del Cor en suport als infants i joves amb cardiopatia congènita

Aquest dissabte, el Parc d’Atraccions Tibidabo acollirà la gran festa en suport als infants i joves amb problemes de cor de naixement, que aquest any arriba a la seva vintena edició.

La festa, organitzada per l’Associació i la Fundació de Cardiopaties Congènites AACIC CorAvant i el Parc d’Atraccions Tibidabo, se celebra per tal de donar visibilitat a les més de 38.000 persones que viuen amb una cardiopatia congènita a tota Catalunya. El dia de la festa, els grans i petits que pugin al Tibidabo podran demanar a les taquilles del parc l’entrada solidària: fins a 16 anys l’entrada té un cost de 6€ (inclou mocador i entrada al parc); i a partir de 17 anys el cost és de 26€ (inclou mocador i entrada al parc).

Els diners que es recullin el dia de la festa es destinaran als serveis d’atenció directa que l’AACIC CorAvant ofereix a les persones amb cardiopatia congènita, les seves famílies i els professionals que intervenen a les seves vides. Trobareu més informació sobre la Festa del Cor en aquest web www.festadelcor.blogspot.com o a l’AACIC 93 458 66 53.