15a edició de la campanya “Posa’t la gorra” a Molins de Rei

L’Associació de suport als infants de Molins de Rei amb el suport de l’Ajuntament Molins de Rei i l’AFANOC organitzen un any més el “Posa’t la Gorra! a Molins de Rei.

Banner-Web_Molins-de-Rei

Aquest any se celebra la 15a edició de la Campanya “Posa’t la gorra!” a Molins de Rei amb una gorra més exclusiva que mai i d’edició limitada creada per l’artista japonesa Mari Ito. L’artista basa tota la seva obra en el naixement del desig, i en flors i plantes exòtiques plenes de color que donen vida a cares somrients que neixen en jardins de somnis.

Amb aquesta campanya de sensibilització, es vol donar a conèixer el càncer en infants i adolescents i donar visibilitat a totes les necessitats del nostre col·lectiu.

Des de l’AFANOC també volem posar en valor que enguany fa 10 anys que va entrar en funcionament la Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies amb un infant o adolescents amb càncer que s’han de desplaçar de les seves localitats d’origen per venir a rebre tractament als hospitals de referència de Barcelona, amb més de 2.000 acolliments realitzats.

Per això, enguany, quan ens posem aquesta gorra estarem ajudant els Xuklis a seguir pintant futurs.

L’adquisició de la gorra ens ajuda a tirar endavant tots els projectes que realitzem amb els infants i adolescents amb càncer i les seves famílies tant als hospitals de referència (Hospital de la Vall d’Hebron i Hospital Sant Joan de Déu) com a la Casa dels Xuklis o a la nostra seu a Barcelona.