15 de febrer, Dia Internacional del Càncer Infantil

Cada any, pel 15 de febrer , es commemora a tot el món el Dia Internacional del càncer infantil. Aquest dia va ser escollit, el 2001, per l’Organització Internacional de pares de Nens amb Càncer amb l’objectiu d’organitzar esdeveniments conjunts a nivell mundial per reconèixer l’extraordinari desafiament de vida que significa el càncer en nens i adolescents i les seves famílies.

Dia Internacional càncer infantil

Per commemorar aquest dia, algunes de les entitats de la FECEC, Junts contra el càncer, també organitzen al llarg d’aquesta setmana algunes activitats.

AFANOC té previst el dia 22 el ‘Posa’t la Gorra’ a Lleida i pel mateix dia 15 organitza una acció a través de les xarxes socials compartint el vídeo “Cabells” amb el hastag  #ValentsCancerInfatil

L’entitat també ha participat del vídeo que ha fet la Federació Espanyola de Pares de Nens amb Càncer per commemorar els 25 anys de l’entitat que coincideix amb la celebració d’aquest dia internacional. Precisament, una de les gravacions, la del Leopoldo Abadia, es va fer a La Casa dels Xuklis d’AFANOC. Aquest vídeo ja corre per les xarxes amb el hastag #Cuandoseamayor. Aquí podeu veure el vídeo. 

[vsw id=”UJyimjJZ7BE” source=”youtube ” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]