14, 15 i 16 de març: desena edició de la campanya solidària ‘Posem-li pebrots al càncer’

“Posem-li pebrots al càncer”, la campanya solidària de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i supermercats Condis arriba a la seva edició número 10. Enguany, podràs comprar els pebrots solidaris els dies 14, 15 i 16 de març. Ajuda’ns a ajudar les persones amb càncer i les seves famílies!

La campanya “Posem-li pebrots al càncer” de la FECEC Junts contra el Càncer i supermercats Condis consisteix en la venda de bosses de pebrots solidaris entre els clients a un preu simbòlic d’un euro i mig. L’objectiu de la campanya és fomentar la solidaritat amb les persones que pateixen la malaltia, fer difusió de la tasca d’acompanyament que fan les entitats vinculades a la FECEC Junts contra el Càncer i també aconseguir fons per continuar desenvolupant els programes d’atenció psicosocial a les persones malaltes i els seus familiars i cuidadors i cuidadores.

Cal destacar que la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) i Condis col·laboren en aquesta campanya des de fa 10 anys i que amb la solidaritat dels clients de la cadena de supermercats, la FECEC Junts contra el Càncer ha pogut continuar ajudant les persones que travessen o han travessat un procés oncològic, així com a les persones que les acompanyen.

Aquest any, la campanya s’amplia un dia més i, per tant, seran tres les jornades on els clients de Condis podran participar solidàriament amb la FECEC Junts contra el Càncer i les seves entitats. Aquest any es posaran a la venda un total de 66.000 bosses de pebrots, amb un de vermell i un de verd, en els establiments de què disposa Condis a Catalunya.

Prop de 1.200 persones voluntàries

Com en cada edició, ‘Posem-li Pebrots al Càncer’ comptarà amb la participació de persones voluntàries de tot el territori català per difondre els objectius de la campanya. Enguany, la iniciativa integrarà prop de 1.200 voluntaris, 300 dels quals estudiants d’ESO que cursen l’assignatura de Servei Comunitari, per tal de conscienciar els clients dels supermercats sobre la tasca d’acompanyament que realitzen les entitats de la FECEC i que s’hi sumi el major nombre de persones possible.

Aquesta és la desena edició que Condis i la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) col·laboren en la campanya de venda de pebrots solidaris. Els prop de 646.000 euros recaptats en aquesta dècada han servit per ajudar més de 10.000 pacients amb càncer i als seus familiars i cuidadors en cada edició.