13 de juny, Dia Europeu del Càncer de Pell

Coincidint amb la celebració del Dia Europeu del Càncer de Pell, que tindrà lloc aquest dissabte 13 de juny, la Fundació Roses Contra el Càncer posa en marxa la Campanya Audiovisual “La Prevenció, La Millor Lluita”.

Així, dijous 11 de juny als Cinemes Roses (Gran Via Pau Casal, 250) va tenir lloc la presentació de l’espot de la Campanya amb el que la Fundació vol recordar a la gent, sobretot al més joves, la importància de la prevenció per a evitar el Càncer de Pell.  A partir d’aquest dijous, i coincidint amb el Dia Europeu del càncer de pell, l’anunci de la Campanya ja es projecta als Cinemes Roses i la Fundació  farà la màxima difusió entre els mitjans de comunicació audiovisuals i xarxes socials.

El sol és un bon aliat per a la salut, però l’exposició excessiva, especialment sense la protecció adequada, augmenta el risc de desenvolupar càncer de pell. És molt important protegir els nens i joves atès que la seva pell és més sensible a la radiació ultraviolada.

Encara que el melanoma és un dels càncers menys freqüents, és el càncer que està augmentant més en els últims anys.

Tal com ens informa el Nou codi Europeu contra el Càncer, alguns càncers es poden evitar, i la salut en general pot millorar si s’adopta un estil de vida saludable. Aquest codi ens recomana la utilització de protecció solar i la no utilització del sol artificial. El Dia Europeu del càncer de pell ajuda també a sensibilitzar la població sobre aquestes qüestions.

Consulteu el Nou Codi Europeu contra el càncer.