13 d’abril: 4a edició de l’OnCodines Trail

Foto: Iván Panadero – OnCodines 2023

L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips per l’entorn de Sant Feliu de Codines. La quarta edició es farà el 13 d’abril de 2024. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a la Fundació Oncovallès, la Fundació Enriqueta Villavecchia i la Barcelona Brain Health Initiative.

La prova solidària recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé entre una quarantena o seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips poden ser de fins a 4 persones (de les quals sempre 2 en moviment) o de fins a 6 persones (de les quals sempre 3 en moviment). 

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 400 euros (equips fins a 4) o un mínim de 600€ (equips fins a 6) que es destinaran íntegrament a les tres entitats.

Les donacions de l’OnCodines es destinaran íntegrament al suport i l’ajuda a les persones amb càncer i les seves famílies, a la compra de material mèdic i a la investigació.

Més informació

Font: Oncodines Trail