Tallers d’alimentació saludable de la SECAPC: com menjar bé per prevenir el càncer

Els Tallers d’alimentació saludable per a adults de la XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer, que se celebren arreu de Catalunya del 30 de setembre al 7 d’octubre, tenen com a objectiu fomentar una alimentació adequada per prevenir el risc de patir la malaltia. 

Durant la SECAPC 2022 es realitzaran un total de 14 tallers organitzats per la FECEC, en coordinació amb les entitats que formen part de la Federació. Els tallers estan impartits per dietistes i nutricionistes col·legiades, que expliquen quines propietats tenen els aliments que mengem habitualment, com fer plats equilibrats i que nodreixin adequadament, quins aliments hem d’evitar (processats, amb sucre, amb sal en excés, reduir el consum de carns vermelles…) i per quins aliments podem optar. En els tallers, també es desmitifiquen les creences d’alguns aliments.

IMG-20221001-WA0006 (1)Taller El Vendrell. Foto: Lliga Contra el Càncer Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

IMG-20221003-WA0010 (2)Taller L’Escala. Foto: Oncolliga L’Escala

image1Taller Barcelona (Horta). Foto: Fundació Oncolliga 

IMG-20221004-WA0010Taller Riells i Viabrea. Foto: FECEC

IMG-20221005-WA0011Taller Terrassa. Foto: Oncolliga Terrassa

WhatsApp Image 2022-10-06 at 08.42.50
Taller Artesa de Lleida