Juan Llorca i Enrique Pérez parlen d’alimentació i activitat física infantil a la SECAPC

La XI Setmana Catalana de Prevenció del Càncer (SECAPC) ofereix enguany dos webinars dirigits a pares i mares, dins les activitats programades per fomentar un estil de vida saludable que ajudi a reduir el risc de desenvolupar la malaltia.

plantilla_activitat_instagram_JuanLlorca (1) copia

El xef i formador Juan Llorca serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la XI Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer amb el webinar online “Hay vida más allà del brócoli. ¿Qué comen los ninos?”. El prestigiós divulgador porta els darrers dotze anys dedicant-se a la formació, nutrició i educació alimentària infantil, esdevenint tot un referent a nivell nacional i internacional. En la xerrada dirigida a pares i mares, el xef donarà consells sobre quin tipus d’alimentació saludable poden donar als seus fills i oferirà suggeriments perquè els més petits gaudeixin d’aquests àpats.

Aquest webinar tindrà lloc el 30 de setembre a les 18h via Zoom. És necessària la inscripció per assistir-hi.

Sí, vull inscriure’m al webinar de Juan Llorca

plantilla_activitat_instagram_QuiquePerez copia

Seguint amb el lema de la Setmana, #menjasaimoute22, l’expert en Pediatria i en medicina esportiva, Enrique Pérez, ens parlarà d’activitat física per a infants de 3 a 12 anys amb el webinar “¡Siempre puedes moverte!”. El pediatre ens explicarà com és d’important que els infants facin exercici i donarà consells als pares i mares per evitar el sedentarisme dels més petits. El Dr. Enrique Pérez forma part del Servei de Pediatria de l’Hospital de Terrassa i dels Serveis Mèdics del primer equip del RCD Espanyol de Barcelona.

Aquesta xerrada online tindrà lloc el 5 d’octubre a les 18h via Zoom. 

Sí, vull inscriure’m al webinar dEnrique Pérez

La Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC), que organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) del 30 de setembre al 7 d’octubre, porta com a lema “Menja sa i mou-te”. La SECAPC té com a objectiu fomentar estils de vida saludables en la població per reduir el risc de patir aquesta malaltia, tot combinant activitats presencials i online.