Guia d’alimentació durant el tractament del càncer

La Fundació Alícia i l’ICO han elaborat una col·lecció de publicacions de petit format amb recomanacions alimentàries per als pacients de càncer en tractament.

Fundacio-Alicia-CAT.jpg_1050861332

La col·lecció duu per títol “Menjar durant el tractament del càncer” i està formada per 9 publicacions.

L’objectiu principal és donar pautes senzilles i pràctiques per ajudar a la gestió diària de l’alimentació durant la malaltia, amb recomanacions específiques per a cinc tipus de càncer diferents: de mama, de cap i coll, esofagogàstric, colorectal, ginecològic i de pulmó.

La col·lecció inclou també apartats específics sobre mites i creences alimentaries, sobre els possibles efectes del càncer i el seu tractament a l’hora de menjar, amb informació relativa als efectes dels diferents tractaments sobre el consum dels aliments.

Es donen recomanacions generals durant l’aparició dels efectes secundaris que poden incidir directament en l’alimentació i també recomanacions dietètiques per tal de poder controlar els efectes secundaris més comuns.

Podeu descarregar-vos la guía aquí.