La 16a Marxa del Xuixo a Girona convida a passejar per la Vall de Sant Daniel

El pròxim 17 de setembre tindrà lloc la ja tradicional Marxa del Xuixo, una activitat esportiva i solidària organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i que enguany arriba a la 16ena edició.

marxa xuixo

L’objectiu de la marxa és promoure hàbits saludables i recaptar fons per a ajudar els malalts de càncer de les comarques gironines i les seves famílies. la sortida es farà a la plaça dels Jurats a les 10 del matí i partint d’aquest punt, els participants faran un recorregut per la Vall de Sant Daniel, passant per la Font d’en Fita, la Font dels Lleons i la Font del Ferro on s’oferirà un esmorzar abans de prendre el camí de tornada fins al mateix punt d’inici.

A l’arribada, els participants podran degustar l’emblemàtic xuixo de Girona, gentilesa de l’Associació de Pastissers i Artesans de la província de Girona.

El temps de durada de la marxa, inclosa l’aturada per esmorzar, és de dues hores. La inscripció costa 5 euros i es pot fer online a través de la pàgina web de l’Oncolliga (www.oncolligagirona.cat) o bé el mateix dia de la marxa des d’una hora abans de la sortida (de 9 a 10 del matí).